Gouden Grand Cru Rosé Brut Zéro

Bestellen

Deze Champagne is uitsluitend en alleen samengesteld uit druiven 100% afkomstig uit de “Grand Gru” wijngaarden. Het is een samenstelling uit enkel de 2 toegelaten druiven en uit 2 verschillende oogsten, die gegarandeerd minimum 2 jaar op fles hebben gerust.

De compositie bestaat uit 65% Chardonnay die fijnheid en lichtheid brengt, terwijl de 25% Pinot Noir voor zijn kracht en zachtheid in de mond zorgt. De mooie kleur komt door het toevoegen van de 10% rode Pinot Noir wijn.

Speciaal en heel uitzonderlijk kenmerk voor onze Rosé is dat deze “niet” gedoseerd is bij het “dégorgeren” wat hem toelaat alle aroma’s van de oorspronkelijke wijn op natuurlijke wijze te  openbaren.   

Algemeen

Onze wijnen zijn het resultaat van een nauwkeurige samenstelling van de traditionele handgeplukte druiven uit de Champagne, uitsluitend verkregen uit de eerste persing na een geduldige en bewuste lange lagering. Het ouder en rijper worden, volgens de behoeften van elk type wijn apart, varieert tussen de 18 en 48 maanden. Het is deze opgelegde eis die toelaat hem te proeven van de 1e dag tot 3 jaar na de aankoop.  

Gouden Grand Cru Rosé Brut Zero